1.  Vul eerst het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, wij hebben deze gegevens nodig om uw film(s) juist te kunnen verwerken.
  2. Print dit formulier uit, bij verzenden kan u aanvinken "stuur mij een kopie" u kunt het dan printen vanuit uw e-mail programma, voeg dit bij uw films, heeft u geen printer schrijf dan alles duidelijk op.

Opdracht formulier digitaliseren Normal8 en Super83.  Pak uw filmspoelen goed in, het beste kunt u dit in een doos doen (geen enveloppe dit is te breekbaar), vul de lege ruimtes goed op met bijvoorbeeld oude kranten zodat de films klem zitten, voeg het formulier bij uw filmspoelen en stuur ons een e-mail als u de filmspoelen verstuurd heeft zodat wij het goed in ontvangst kunnen nemen.

Het adres is:

Fotostudio Ruiter

Breedstraat 4

1601 KD Enkhuizen


4.  Na dat wij uw pakket ontvangen hebben sturen wij u een e-mail dat het goed aangekomen is en gaat alles zo snel mogelijk in productie, de levertijd bedraagt ongeveer 4 tot 6 weken.


5.  Als de films klaar zijn ontvangt u per e-mail de factuur, van te voren weet u precies wat de kosten zijn, de betaling kan via iDEAL of bankoverschrijving, na betaling worden de filmspoelen en de USB stick met de digitale versie aan u toegestuurd, we versturen alles weer terug in dezelfde doos als wij het ontvangen hebben, zo besparen we onnodig materiaal.


6.  U kunt nu genieten van uw oude herinneringen, de MP4 bestanden zijn op alle apparaten af te spelen, de meeste smart TV, computer en laptop ondersteunen dit formaat, als u de bestanden in de cloud zet kan u het ook op uw tablet of smartphone bekijken.